Congres HR in de zorg en diensten

Download de uitnodiging

Human capital of menselijk kapitaal: meer dan ooit dé motor van iedere zorg- en welzijnsorganisatie. Uw medewerkers zijn dan ook van goudwaarde. Want als de motor sputtert, hapert of stilvalt, gaat het meestal niet goed met de organisatie.
Uw menselijk kapitaal staat echter onder druk: hoge werkdruk, burn-out, kwaliteitsaudits, besparingen, .. Tegelijk is er steeds meer aandacht voor medewerkers: welzijnsbeleid, loopbaanplanning, coaching, ...
Tijdens het congres focussen wij op beide evoluties. Zo geven wij iedere HR-professional heel wat bagage mee om zijn of haar menselijk kapitaal optimaal te benutten.

Op dit congres vindt u zeker inspiratie om in balans te blijven doorheen de verandering(en) en om uw toekomstgericht HR-beleid verder uit te stippelen.

Het programma:

8u30    Onthaal
9u00    Welkom
9u15    'Het nieuwe mentaal: hoe lef je op weg zet naar geluk en succes'
               Elke Geraerts (Better Minds at Work)
10u10  Workshop A
11u10  Pauze
11u40  Workshop B
12u40  Lunch
13u30  Workshop C
14u30  Pauze
15u00  Workshop D
16u10  'Het nieuwe in team werken'
                Jos Borremans (Volvo Cars Gent)
16u45  Netwerkdrink

NIEUW: Wil je carpoolen (als bestuurder of passagier), dan kan je via Eventpool je aanmelden!

Kom je liever met de trein? Dan kan je ook nog steeds gebruik maken van onze shuttlebus vanuit Brussel-Zuid. Wel reserveren op voorhand!

Als eerste keynote mogen we Elke Geraerts verwelkomen! 
Zij zal het hebben over veerkracht en mentale weerbaarheid. Als psychologe is zij ervan overtuigd dat wij ons gedrag kunnen beïnvloeden om zo onze mentale weerbaarheid te verstevigen.
De focus in haar lezing rond werkdruk, stress en burn-out ligt op positieve psychologie. Op de veerkracht en energie van mensen, hoe je je leven net wat bewuster kan inrichten en zo je veerkracht en energie kan verhogen.
Haar aanpak is gefundeerd op zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als praktijkervaring binnen de bedrijfswereld.

Zij is doctor in de psychologie en heeft verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam bekleed. Op verzoek van minister van Volksgezondheid Maggie De Block maakt zij deel uit van de commissie voor de hervorming van de beroepsziekten van de 21ste eeuw.

Zij maakte veel indruk met haar bestseller 'Mentaal kapitaal', waarin ze lezers op weg helpt naar een veerkrachtiger brein. In september 2016 verscheen 'Het Nieuwe Mentaal', waarin ze nog een stap verder gaat en mensen en bedrijven oproept om meer lef aan de dag te leggen.  

Onze tweede keynote is Jos Borremans, Senior specialist leiderschap/organisatieontwikkeling bij Volvo Car Gent.
Hij zal het hebben over het nieuwe werken in team werken: 'Wordt het geen tijd om van het substantief ‘team’ een activiteit ‘teaming’ te maken? Past dit niet beter bij de netwerkwereld waar snelle verandering troef is? Waar je alert verbindingen achter je moet laten om nieuwe aan te gaan? Maar welk verbond, met wie en wat houdt ons onderweg gezond en krachtig?'

Opgelet: Workshops 9, 23 en 26 zijn reeds volzet!

Schrijf in via de rode knop hiernaast!

Graag tot dan,

 

Onze partners in 2017:

    

        

   

Onze communicatiepartners:

        

       


 Onze sponsors:

      

             

   

 

 

Vind vergelijkbare opleidingen

Sector: Alle zorgorganisaties
Doelgroep: Stafmedewerkers
Leidinggevenden
Hoofdverpleegkundigen
Rubriek: HR
Leidinggeven
  Zoek via de links naar vergelijkbare opleidingen
  • Taal Nederlands
  • Aantal sessies 1
  • Prijs € 140 - € 95
Inschrijven