Hygiëne in de grootkeuken

De wettelijke hygiëne-eisen en HACCP-principes vertaalt de docent naar een levendige materie. De keukenmedewerkers nemen interactief deel aan deze hygiënetraining.
Volgende onderwerpen komen aan bod:
- Soorten voedselverontreiniging.
- Groei en remming van micro-organismen.
- Algemene en specifieke hygiëne-eisen.
- Persoonlijke hygiëne.
- Ontvangst en bewaring van voedingswaren.
- Gevaren bij de bereiding van maaltijden.
- Restverwerking.
- Afvalverwijdering en ongediertebestrijding.
- Reinigen en desinfecteren van keukenapparatuur.

Vind vergelijkbare opleidingen

Sector: Woonzorgcentra
Doelgroep: Onderhoud/keuken
Rubriek: Beroepsvaardigheden
  Zoek via de links naar vergelijkbare opleidingen
  • Taal Nederlands
  • Aantal sessies 1
  • Prijs € 560
Inschrijven