Naar een optimale personeelsbezetting!

Momenteel zijn er geen data ingepland.
 

Presteren de verpleegkundigen en zorgkundigen in uw organisatie regelmatig overuren? Of werkt men regelmatig op minimumbezetting? Dan is uw personeelskader meer dan waarschijnlijk onvoldoende afgestemd op de vooropgestelde planning. Naast de planning bepaalt ook de netto beschikbaarheid en het roosterbeleid in grote mate de personeelsbehoefte op de werkvloer. Het gaat daarbij om de vraag hoeveel koppen, voltijds equivalenten en welk soort contracten nodig zijn om de vooropgestelde planning en kwaliteitsvolle zorg 24/24 en 7/7 te realiseren. 

Tijdens deze studiedag ontdekt u de juiste weg naar een optimale personeelsbezetting. Na een boeiende uiteenzetting in de voormiddag rond de diverse factoren die uw personeelsbehoefte beïnvloeden, gaat u in de namiddag in een team zelf aan de slag tijdens een business game. Dit unieke concept zal u uitdagen, inspireren, bewust maken én energie geven om binnen uw woonzorgcentrum zelf aan de slag te gaan. Let the game begin!

Programma:
9u00 onthaal
9u30 Van personeelsinzet naar personeelsbezetting
10u30 Koffiepauze
11u00 Van personeelsinzet naar personeelsbezetting (vervolg)
12u00 Lunch
13u00 Businessgame 'Naar een optimale personeelsbezetting'
16u30  Netwerkdrink

Spreker: Ine Debaene (Probis)
Georganiseerd vanuit het Probis-domein P&O (Nele Bultinck, Koen Calleeuw, Ine Debaene, Liesa Dewitte, An Suykens, Wim Van Rijckeghem en Peter Verbauwen)

Locatie:

Doelgroep: Directies, hoofdverpleegkundigen, OCMW- en/of gemeentesecretaris, hoofd personeelsdienst, dagelijks verantwoordelijke, hoofd bewonerszorg, kwaliteitscoördinator, ...

OPGELET: maximum 60 deelnemers mogelijk!

Vind vergelijkbare opleidingen

Sector: Woonzorgcentra
Doelgroep: Leidinggevenden
Rubriek: HR
Leidinggeven
  Zoek via de links naar vergelijkbare opleidingen
  • Taal Nederlands
  • Aantal sessies 1 dag
  • Prijs € 250
Inschrijven