Over Vorm

Historiek:

Vzw Vorm organiseert opleidingen, vorming en training voor alle medewerkers in de welzijns- en zorgsector. Vzw Vorm bestaat sinds 1996 en geeft zowel inhouse-opleidingen (in de organisaties) als korte en langdurige trainingen (in seminariecentra). De administratie is gevestigd in Oostkamp (waar de kantoren gedeeld worden met Probis consulting).

Wij zijn actief in alle Vlaamse provincies en in Brussel. Al onze docenten, trainers en coaches werken op freelance-basis en zijn actief in de zorg- en dienstensector.

Vzw Vorm is een onafhankelijke organisatie en biedt vorming en coaching aan elk doelpubliek binnen de zorg- en dienstensector aan. Wij maken deel uit van de Probis groep.

Visie:

Het onafhankelijke statuut van de organisatie is zeer belangrijk. Het is de bedoeling om kwalitatieve, praktijkgerichte vorming, training en opleiding te organiseren voor alle medewerkers in de zorg- en dienstensector in Vlaanderen en Brussel. Cursisten moeten onmiddellijk na de vorming het geleerde kunnen toepassen.
Wij doen beroep op freelance ervaringsdocenten, -trainers en -coaches om zo actuele vormingen en coachingen aan te bieden die dicht bij de cursisten staan.
Wij besteden de grootste zorg aan service. Naast het inhoudelijk-didactische aspect, is de organisatorisch-administratieve ondersteuning belangrijk.
De kwaliteitswerking proberen we steeds te verbeteren, onder meer via een permanente tevredenheidsmeting bij klanten en docenten/trainers.

Q-for label:

In februari 2015 behaalde vzw Vorm voor de vierde maal het Q-for kwaliteitslabel.

Meer informatie over het Q-for label vindt u bij www.maninfo.be